Dhembe te bardhe ne vetem 5 min. (VIDEO me instruksionin)


before-after

Higjena orale eshte nje domosdoshmeri ne jeten e perditeshme. I lajme dhembet edhe nga tre here ne dite por jo gjithmone dhembet tane kane shkelqimin apo bardhesine e deshiruar. Na ndodh shpesh te shkojme te dentisti per te zbardhur dhembet. Normalisht efektet ne shumten e rasteve jane te mira por duhet thene qe dhe kostot jane pak te larta. Ne keto pamje qe do ndicni, do te shihni nje in struksion te mrekullueshem se si te kemi dhembe te bardhe per 5 min.
Per me shume shikoni video...