Pershendetja e Papës me flamurin shqiptar (VIDEO)!



Papa Francescu, i cili mori postin me te larte te kishes katolike u pershendet dje ne ceremonin e marjes se postit. Si zakonisht, ne evenimente te tilla, mernin pjese kokat me te larta te shteteve. Normalisht, nuk mungonin simpatizantet, ose me mire, besimtare nga e gjithe bota te cilet e pershendeten Papen me flamuj. Nder te tjera, ne ceremonin e zhvilluar nuk mungoi dhe flamuri shqiptare, gje qe na ben te ndjehemi krenare.

Shikoni video ketu...