Shkëndije Mujaj: Bëj seks 10 herë në ditë, më pëlqen pozicioni 69Vazhdon të surprizojë e të jetë në qendër të vëmendjes me guximin e saj këngëtarj Shkëndije Mujaj. Shqiptarja e cila jeton në Zvicër sërish ka surprizuar fansat më deklaratat e dhëna në disa portale shqiptare mbi jetën dhe dëshirat e saja seksuale. “Unë kryej 10 herë në ditë marrëdhënie seksuale dhe më pëlqen shumë stili 69-sh”, është shprehur ajo ndërsa ka shkaktuar jo pak komente me fotot e saja nudo e zhytur në vaskë.