Parkim spektakolar – Rekord i ri Botëror (VIDEO)


Për disa shoferë edhe pse me përvojë, parkimi paralel nuk mund të jetë i lehtë aq më tepër kur përreth teje ke edhe persona të tjerë të cilët shikojnë se sa i zoti je ti në timon.
Por vështirësitë rriten akoma më shumë kur makinën do të duhet ta parkosh me shpejtësi dhe frena dore në një hapësirë mes makinave rreth 13centimetra. Por për vëllezërit Alastair dhe John Moffatt kjo gjë nuk është e parealizueshme. Ata kanë thyer rekordin duke parkuar makinën e tyre në një distancë prej 14 centimetrash.
Ndicni pamjet ne video