Qeni bebisiter’, ndihmon gruan me aftësi të kufizuar të ndërrojë beben (VIDEO)Qe qeni eshte nje kafshe inteligjente kete nuk e kishim vene ne dyshim, por rasti ne fjale eshte dhe mallengjyes. Rati ne fjale tregon per nje qen i cili nihmon pronaren e tije me aftesi te kufizuar te nderroje beben e vogel.

Ndicni pamjet ne video...