K'te triblim, as Messi e as C.Ronaldo nuk e kan bere (VIDEO)


dribling-300x211

Futbolli eshte nje nga sportem me te ndjekura ne bote. Lojtaret sa vine e behen me te mire. Normalisht, stervitja ben te sajen, por ka nga ata qe lindin dhe e kan ne gen te lozin mire futboll. Kemi pare ljtare si Pele, Maradona, Ronaldo, Mesi etj, te cilet me levizjet te bejne me zor te jesh tifoz i tyre. Por ke dha nga ata, si ky qe do shihni ne pamjet me poshte, te cilet edhe pse me me pak fame bejne triblime qe nuk i ka bere njeri deri sot. Nuk dua te zgjatem me shume sepse pamjet flasin vete.
Per me shume shiko video...